planningapplicationsPlanning Application 16/02075/H

Loft conversion and partial rear extension.

The Bishopston Society are concerned about the impact of the proposed dormer window, which is large and extremely square/boxy.  Although the dormer is set back from the front elevation, it is still clearly visible from the street and extremely dominant.
 
We recommend that the dormer is adjusted as follows to reduce its visual impact;
 -              North face to be a sloping roof (angle to match main roof) covered in old double roman tiles
 -              Rear face to be inset 1m at the rear
 -              Front and rear faces to be covered in red/brown plain tiles (to colour match with main roof)
NOTE: the articles shown above are merely the most recent 10 in our Planning section. There's lots more as you'll see by clicking through to the sub-sections Commentary, Architecture, Licensing and Policies.
 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information